ניתן להשתמש בספירולינה בכל מתכון שאינו מצריך בישול מכיוון שחום גורע מהערכים התזונתיים שבספירולינה. מומלץ לנסות רטבים שונים לסלט, ניתן להפשיר את הספירולינה הקפואה בצד ולהוסיף לטחינה. כשאין זמן אפשר להוסיף כוסית ספירולינה קפואה לכוס מיץ תפוזים או מים ולערבב, אבל, אלוף הטעם והבריאות הוא "השייק הירוק".
חום גורע מהערכים התזונתיים של הספירולינה- לא מומלץ לבשל!
שייק ירוק טרופי
1 בננה
מנגו מקולף
תמרים לפי הטעם
חופן שקדים
כוסית אחת של ספירולינה קפואה
לבלנדר להוסיף בננה, שקדים ותמרים להוסיף כוס מים ולערבב למזוג לשתי כוסות שקופות עד החצי. לשטוף את כד הבלנדר. בבלנדר לערבב כוסית ספירולינה קפואה, מנגו, תמרים וכוס מים. למזוג לשתי הכוסות השקופות בזהירות על גבי דופן הכוס כך שיוצרו שתי שכבות.