ספירולינה  קפואה 

ודאי יצא לכם להיתקל במושג ’ספירולינה‘. אצת העל ששינתה את העולם.

הספירולינה משלבת מגוון של רכיבים איכותיים המשפרים את בריאותנו לרבות אחוז גבוה של חלבון איכותי, ויטמינים, נוגדי חמצון, מינרלים, כלורופיל, אומגה 3 ועוד.

דף אחד אינו מספיק בכדי לתאר את כמות הסגולות והיתרונות הבריאותיים של אצת הפלא הזו. 

למרות שהספירולינה כבשה בסערה את הקהל הישראלי, עדיין יש לא מעט אנשים שלא מבינים מה ההבדל בין המוצרים השונים שקיימים בשוק.

לכן, הפעם בחרנו לדבר על ספירולינה קפואה ולהסביר בעצם מדוע היא הרבה יותר איכותית משאר התצורות שבהן אצת הספירולינה נמכרת בשוק כמו קפסולות, אבקה וכדומה.

אז למעשה, ספירולינה קפואה היא ספירולינה טריה שמגיעה ישירות מבריכות הגידול שלנו והיא הדרך הטובה ביותר שבה אתם יכולים לצרוך את האצה ולהעניק לגוף שלכם את כל הטוב הזה.

בשונה מתצורות אחרות, כאשר אנו צורכים ספירולינה קפואה אנחנו לא מכניסים לגוף מוצר שעבר תהליכי עיבוד ולא מוותרים על ערכי התזונה הטבעיים שמגיעים איתה. 
 

הבחירה לצרוך ספירולינה


כל מי שבוחר לשלב ספירולינה בתפריט שלו עושה את זה כי הוא רוצה לשפר את הבריאות שלו ואת איכות חייו.

הנה כמה מהסיבות העיקריות שמעודדות אנשים לקנות את הספירולינה הקפואה ולשלב אותה בתזונה שלהם:
 
  • לחזק את המערכת החיסונית ולהפחית את הסיכוי להיווצרות של מגוון מחלות
  • לספק לגוף קשת רחבה של מרכיבים איכותיים ולהימנע ממחסור בויטמינים ומינרלים
  • לשפר תהליכי התאוששות לאחר פעילות ספורטיבית ולהעניק לגוף כמות גבוהה של חלבון איכותי ממקור צמחי
  • לשפר את בריאות העור, הציפורניים והשיער
  • לשפר את תחושת האנרגיה, החיוניות ולהפחית מצבים כמו עייפות ותשישות 
  • לשפר מצבים כמו בעיות קשב וריכוז 
  • לשפר תהליכים הורמונליים ולאזן את המערכת ההורמונלית
  • ועוד 
 
 

אז מה בעצם ההבדל בין ספירולינה קפואה ליבשה? 

 

ספירולינה יבשה היא בעצם ספירולינה מעובדת. אפשר להשוות את התהליך לפירות טריים שאנו אוכלים לעומת פירות יבשים.

בעוד תפוח טרי מספק לגופנו מגוון רחב של רכיבים איכותיים ושומר על ערכי התזונה הגבוהים שלו, תפוח שעבר תהליך ייבוש מאבד חלק ניכר מהם. זה בדיוק אותו הדבר.

ברגע שמייבשים את הספירולינה משתמשים במכשיר ייבוש בהתזה המאופיין בחום מאוד גבוה.

התהליך הזה בעצם פוגע ברכיבים האיכותיים של הספירולינה שבגללם אנחנו בעצם רוצים לשלב את הספירולינה בתזונה שלנו.  

לכן, אם אנחנו רוצים לספק לגוף שלנו את כל היתרונות של אצת הספירולינה, אנחנו צריכים לצרוך אותה טרייה, כלומר קפואה. 
 

למי זה מתאים?


לכולם. לספורטאים, נשים בהריון, ילדי, צמחונים, טבעונים ולכל מי שרוצה לשמור על גוף בריא ומלא אנרגיה.

כשאתם בוחרים ספירולינה טריה אתם בוחרים תוסף תזונה עשיר, איכותי, עוצמתי שנחשב היום לבחירה הראשונה של נאס“א עבור האסטרונאוטים, מזון על שהומלץ על ידי ארגוני בריאות בכל העולם לשמירה על בריאות מיטבית. 
 

 

 

לקריאה נוספת

 ספירולינה  קפואה

ספירולינה קפואה

יתרונותיה הבריאותיים של הספירולינה כבר ידועים לרבים, אך לא כולם מבינים מדוע כדאי להעדיף את הספירולינה הקפואה על פני ספירולינה שנמכרת באבקות, קפסולות ותצורות אחרות.

ספירולינה אבקה

ספירולינה אבקה

אנשים רבים מתבלבלים בין ספירולינה קפואה לבין ספירולינה באבקה. יש הבדל מאוד גדול בין שני המוצרים הללו ולכן בחרנו אחת ולתמיד לעשות לכם קצת סדר.

אם הגעתם עד לכאן....

הצטרפו למשפחת לייב ספירולינה - כל העדכונים, חידושים על אורך חיים בריא ומבצעים מיוחדים על ספירולינה ומזונות על אחרים 


הרשמה מהירה:
ספירולינה מכילה כמות גבוהה של חלבון ולכן מצויינת לספורט.
x

#{title}

#{text}

#{price}