0

האם מוצרים קפואים מאבדים את היתרונות התזונתיים שלהם בהקפאה?
 

בחיפוש אחר תזונה בריאה יותר, אנשים רבים בוחרים מוצרים קפואים שכן זה נוח ומזין.
עם זאת, יתכן שאתם שואלים האם אכן המוצרים הקפואים שומרים על כל היתרונות התזונתיים שלהם לאחר הקפאתם?

החדשות הטובות הן שהקפאת מזון יכולה למעשה לעזור לשמר את החומרים המזינים,  מה שהופך את המוצרים הקפואים לבחירה מוצלחת, טבעית וזמינה.

מצוין עבור אנשים בעלי תודעת בריאות גבוהה. 
 

הקפאה מזון - זה מה שגילה המדע 


הקפאת מזון איננה דבר חדש. זהו תהליך שבו מבצעים הורדה מהירה של הטמפרטורה של מזון במטרה למנוע צמיחה של חיידקים ובקטריות שעלולים לגרום לקלקול.

תהליך זה יודע מבחינה מדעית כמאט את פירוק המזון והחומרים המזינים.

על ידי האטת תהליכי הפירוק, ההקפאה אכן עוזרת לשמר את הערך התזונתי של מזונות שונים וזו עובדה. 
 

יתרונות תזונתיים נשמרים


למרות שקפוא נחשב לפחות בריא לעומת טרי, צריך להעמיד דברים על דיוקם.

מוצרים קפואים כמעט לא מושפעים מבחינת הערך התזונתי. הקפאה אינה מפחיתה משמעותית את הערך התזונתי של רוב המזונות. הויטמינים, המינרלים, נוגדי חמצון, הרוב נשמר בתהליך ההקפאה.

אמנם זה לא מושלם, הטרי עדיין בריא יותר, אך ההשפעה הכוללת היא מינימלית. מכיוון שהקפאה עוזרת בשמירת הטריות ומקלה על הצריכה, זהו בהחלט פתרון טוב. 
 

מגוון מוצרים קפואים בריאים והיתרונות שלהם


הידעתם? כיום ניתן להשיג אפילו מזונות-על (סופר פוד) קפואים. כך למשל אלוורה קפואה.

אלוורה ידועה ביתרונות הבריאותיים, למשל שיפור עיכול ושיפור בריאות העור.

אלוורה קפואה שומרת על התרכובות הביו-אקטיביות שלה, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון, מה שהופך לדרך נוחה לשלב מזון-על זה בתזונה. ויש גם קקאו טבעי מוקפא.

הקקאו עשיר בפלבנואידים, אשר תורמים לבריאות הלב וכלי הדם ולתפקוד קוגניטיבי.

הקפאת קקאו שומרת על תכולת הפלבנואידים, ומאפשרת לכם ליהנות מהיתרונות התזונתיים. 

אבל גם פירות "רגילים" קפואים מביאים יתרונות עצומים. למשל אפרסקים קפואים. הם מלאי וויטמינים A ו-C, סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון.

הקפאת אפרסקים משמרת את רכיבי התזונה הללו, מה שהופך אותם לתוספת נהדרת לשייקים, קינוחים או כחטיף לנשנוש בריא לכל זמן. ויש גם תאנים קפואות.

הן מקור טוב לסיבים תזונתיים, אשלגן ונוגדי חמצון. וגם קיווי קפוא ופסיפלורה קפואה.

זיכרו כי קיווי מספק ויטמין C, ויטמין K וסיבים תזונתיים. פסיפלורה עשירה בויטמין C, סיבים ועוד הרבה יותר. ושילוב נהדר מצפה בתוך תערובות פירות קפואים לשייקים (למשל פירות יער, בננות, תותים, ספירולינה ואננס ועוד).

בקיצור, תוספת טעימה ובריאה לשגרת היומיום שלך.

כעת אפשר לסכם ולומר כי המוצרים הקפואים עוזרים מאוד לאכול בריא וטעים. הם זמינים ובניגוד לתפיסות שגויות, הקפאת מזון מסייעת לשמר את היתרונות התזונתיים בפנים.

כל זה הופך את המוצרים כמו שתיארנו למעלה, לבחירה מצוינת לשילוב של טעם, נוחות ובריאות. Live Spirulina  - מוצרים קפואים, בריאים, סופר פוד מהיצרן לצרכן. עכשיו גם להזמנות אונליין. 
 


אם הגעתם עד לכאן....

הצטרפו למשפחת לייב ספירולינה - כל העדכונים, חידושים על אורך חיים בריא ומבצעים מיוחדים על ספירולינה ומזונות על אחרים 


הרשמה מהירה:
האם מוצרים קפואים מאבדים את היתרונות התזונתיים שלהם בהקפאה?

האם מוצרים קפואים מאבדים את היתרונות התזונתיים שלהם בהקפאה?

x

#{title}

#{text}

#{price}