מאמרים ומידע על כורכום וג'ינג'ר 

כורכום וג'ינג'ר הם שני תבלינים נפוצים בבישול וברפואה מסורתיים.
הכורכום, תבלין צהוב-כתום בוהק, מופק משורש צמח הכורכום ונעשה בו שימוש נפוץ במטבח ההודי והמזרח תיכוני. הוא ידוע גם בתכונות האנטי דלקתיות ונוגדי החמצון שלו. ג'ינג'ר, צמח רב שנתי, הוא מרכיב נפוץ במטבח האסייתי וההודי. הג'ינגר שימש במשך מאות שנים כתרופה טבעית לבחילות, כאבים ודלקות. גם כורכום וגם ג'ינג'ר ידועים בתכונות האנטי דלקתיות נוגדות חמצון שלהם, שהופכות אותם לשילוב עוצמתי בשימוש יחד.
 
image alt
 כורכום ג'ינגר- שילוב מנצח

כורכום ג'ינגר- שילוב מנצח

ורכום וג'ינג'ר הם שני תבלינים נפוצים בבישול וברפואה מסורתיים. הכורכום, תבלין צהוב-כתום בוהק, מופק משורש צמח הכורכום ונעשה בו שימוש נפוץ במטבח ההודי והמזרח תיכוני. הוא ידוע גם בתכונות האנטי דלקתיות ונוגדי החמצון שלו. ג'ינג'ר, צמח רב שנתי, הוא מרכיב נפוץ במטבח האסייתי וההודי. הג'ינגר שימש במשך מאות שנים כתרופה טבעית לבחילות, כאבים ודלקות. גם כורכום וגם ג'ינג'ר ידועים בתכונות האנטי דלקתיות נוגדות חמצון שלהם, שהופכות אותם לשילוב עוצמתי בשימוש יחד.


x

#{title}

#{text}

#{price}