ספירולינה קראנץ - מיובשת בחום נמוך
ספירולינה קראנצ': הספירולינה מיובשת היחידה שטובה לכם
הוויכוח העתיק על הספירולינה – קפואה או יבשה, הוא לא וויכוח המבוסס על דעות.מחקרים מוכיחים באופן חד משמעי שאצת ספירולינה קפואה, אשר הוקפאה בעודה טרייה ומשגשגת, מחזיקה בכמות הגדולה ביותר של ערכים תזונתיים.
ספירולינה יבשה לעומת זאת... איך נאמר? התגלתה כקצת אנמית. עד שהגיע הקראנצ'!
מה זה ספירולינה קראנצ'?
דמיינו שבכמה ביסים קטנים מחטיף שאפשר לשמור בארנק תוכלו:
- לקבל כמות ערכים תזונתיים של ארוחה שלמה
- ליהנות מעיכול קליל בלי הכובד של ארוחה שלמה
- לתת לגוף ספיגה אידיאלית של הערכים התזונתיים
- וכל זה במחיר משתלם ושווה לכל כיס
זה בדיוק הספירולינה קראנצ', אצת ספירולינה יבשה שיובשה בטכנולוגיה של RAW FOOD, בעזרת החום של השמש.
מה ההבדל בין ספירולינה יבשה לקראנצ'?
מרבית הספירולינה היבשה שבשוק עברה שוק תרמי. כלומר, תהליך ייבוש הספירולינה המקובל והנפוץ ביותר בתעשייה הוא ייבוש מהיר בחום גבוה, תהליך שגורם לאובדן די מאסיבי של ערכים תזונתיים.
ספירולינה היא מלכת הערכים התזונתיים, כך שאפילו בייבוש אגרסיבי שכזה, מזון העל הירקרק מצליח לשמור על עליונות בתחום תוספי התזונה, אבל עדיין – ספירולינה טרייה לוקחת, ובגדול.
ייבוש טבעי לעומת זאת, הוא סטנדרט מעולם המזון הנא, RAW FOOD.
שיטת הייבוש הזו ממנפת את החום הטבעי של השמש, בייבוש הדרגתי, שיוצר ספירולינה יבשה ונגישה, עם ערכים תזונתיים גבוהים.
זהו הקראנצ' – ספירולינה יבשה ועשירה!
"אז למה לא כולם עושים ככה את הספירולינה מיובשת?"
שאלה טובה, והתשובה פשוטה – כסף. כמו בהרבה תחומים אחרים, גם בתחום תוספי המזון ומזונות העל, הכסף הוא מוטיב שגורם ליצרנים רבים לוותר על איכות מקסימאלית לטובת רווח מקסימאלי.
ייצור הספירולינה בשיטת הייבוש המהירה משתלם יותר ליצרן, ומייצר יותר רווח.
זו הסיבה שבמשך שנים אנחנו בלייב-ספירולינה העדפנו לגדל את הספירולינה מיובשת שלנו לבד, ולשווק ספירולינה טרייה – כי היא הייתה, ועד היום, מוצר שאיכותו עליונה.
עם פיתוח ומיסוד שיטת הייבוש הטבעית הגיע הפיתרון המיוחל, אשר מאפשר להציע ספירולינה יבשה לצרכן שאינו מוכן להתפשר על איכות המוצר שלו, ובצדק.
למה שמישהו שבוחר לשפר את איכות החיים שלו, לחזק את מערכת החיסון שלו, ולחזק את כלל מערכות הגוף שלו, יבחר במוצר נחות?! עכשיו אין צורך להתפשר, ואפשר ליהנות משני המוצרים – ספירולינה טרייה וקפואה, לצד ספירולינה קראנצ' בייבוש טבעי, וליהנות מהערכים התזונתיים המופלאים של האצה הבריאה בעולם.
לקריאה נוספת
ספירולינה טרייה או ספירולינה באבקה? כל האמת על שימור חלבון בספירולינה.
אז הבנתם שהגיע הזמן להכניס את הספירולינה לחיים שלכם, ואתם מתחילים להעמיק את הידע שלכם בתחום. מהלך חשוב ולא מובן מאליו ועכשיו עולה השאלה, ספירולינה טרייה או ספירולינה אבק?
3 ערכים תזונתיים חשובים בספירולינה טריה
הסיבה שספורטאים מקצועיים, יועצי תזונה, הרבליסטים, נטורופתים ופשוט אנשים בעלי מודעות גבוה לבריאות מעדיפים את הספירולינה הטרייה דורשת הבהרה: לעומת תהליך הייבוש האגרסיבי בחום, תהליך ההקפאה של ספירולינה בעודה טריה שומר על הערכים התזונתיים הרבים שלה, ובשלושה מתוכם נעמיק כעת: