אצה כחולה ירוקה – מערכת חיסונית וסיוע בהתגברות על מחלות
חלקכם מכירים אותה כאצה הכחולה ירוקה, ואחרים שמעו דווקא על השם ספירולינה.
כך או כך, אתם בדרך לצבוע את החיים שלכם בוויטאליות, בריאות ומערכת חיסון רבת-עוצמה.
האצה הכחולה ירוקה הזו היא תוסף המזון הנחשב בעולם, ומזה כמה עשורים ששמו הטוב הולך לפניו.
ספירולינה, או אצה כחולה ירוקה, היא בעצם מזון, ולא תוסף תזונה.
ישנן עדויות המראות בבירור כי היא נצרכה על ידי תרבויות שונות לאורך ההיסטוריה, הרבה לפני שהמדע המודרני נכנס לעניינים.
מהאצטקים שחיו במרכז השטח שנקרא היום מקסיקו ו"קצרו" את הספירולינה מאגם טקסקוקו, ועד לשבט קנמבו שבשטח מדינת צ'אד האפריקנית, שגם קצרו את האצה הכחולה ירוקה ישירות מהטבע, מזון-העל הזה מלווה את ההיסטוריה האנושית כבר הרבה מאוד שנים.
במילה אחת? בריאות. כמות המחקרים המגבים את יעילותה של האצה הנ"ל רק הולכת וגדלה, וכבר מזמן חרגה מתחום ה"תוסף הבריא" ועברה לאזור חיוני עוד יותר – כלי עזר להחלמה ממחלות, כולל מחלות כרוניות קשות.
מחקרים מודרניים מוצאים עוד ועוד הוכחות ליעילותה של אצה כחולה ירוקה, בתמיכה באנשים הסובלים ממחלות כמו:
לא רק טיפול במחלה, ישנה סברה כי צריכת אצה כחולה ירוקה יכולה לשפר את מערך הבריאות
הכולל של הגוף בצורה משמעותית בכדי למנוע מחלות והזדקנות בטרם עת (דרך כמות גבוהה ואיכות מצוינת של אנטי-אוקסידנטים\נוגדי-חמצון)
מבלי להיכנס לפרטים הקטנים, די להבין את העיקרון הפשוט הבא – תבדקו טוב האם המשפט הבא הגיוני לכם:
"כשהגוף שלי מקבל את מלוא הערכים התזונתיים להם הוא זקוק – הגוף שלי בריא וחזק. כשהגוף שלי בריא וחזק, הסיכוי שלי לחלות הולך וקטן."
כמה פשוט, וכמה מדויק – כשהגוף שלכם מקבל מנה גדושה של ערכים תזונתיים, ויותר מזה, חומרים שמגיעים בצורה שמאפשרת ספיגה מקסימאלית ללא בזבוז אנרגיה, כפי שניתן למצוא בספירולינה איכותית, יש לו את היכולתלעשות את מה שהוא מנסה בכל כוחו לעשות גם ככה – לשמור על עצמו בריא וחזק.
אורח החיים המודרני מקשה על רובינו לצרוך כמות ואיכות נאותה של ערכים תזונתיים, ולא פלא שרוב האנשים סובלים מבעיות כרוניות כבר משנות העשרים לחייהם.
קרוב לוודאי שצריכה יומיומית של אצה כחולה ירוקה תעשיר את איכות חייכם, תעזור לגופכם למנוע חולי, ותשמור עליכם בריאים וחיוניים.
כך או כך, אתם בדרך לצבוע את החיים שלכם בוויטאליות, בריאות ומערכת חיסון רבת-עוצמה.
האצה הכחולה ירוקה הזו היא תוסף המזון הנחשב בעולם, ומזה כמה עשורים ששמו הטוב הולך לפניו.
ספירולינה, או אצה כחולה ירוקה, היא בעצם מזון, ולא תוסף תזונה.
ישנן עדויות המראות בבירור כי היא נצרכה על ידי תרבויות שונות לאורך ההיסטוריה, הרבה לפני שהמדע המודרני נכנס לעניינים.
מהאצטקים שחיו במרכז השטח שנקרא היום מקסיקו ו"קצרו" את הספירולינה מאגם טקסקוקו, ועד לשבט קנמבו שבשטח מדינת צ'אד האפריקנית, שגם קצרו את האצה הכחולה ירוקה ישירות מהטבע, מזון-העל הזה מלווה את ההיסטוריה האנושית כבר הרבה מאוד שנים.
למה לצרוך אצה כחולה ירוקה ועתיקה בימינו?
במילה אחת? בריאות. כמות המחקרים המגבים את יעילותה של האצה הנ"ל רק הולכת וגדלה, וכבר מזמן חרגה מתחום ה"תוסף הבריא" ועברה לאזור חיוני עוד יותר – כלי עזר להחלמה ממחלות, כולל מחלות כרוניות קשות.
מחקרים מודרניים מוצאים עוד ועוד הוכחות ליעילותה של אצה כחולה ירוקה, בתמיכה באנשים הסובלים ממחלות כמו:
- לחץ דם גבוה
- אנמיה כרונית
- כולסטרול גבוה
- הפטיטיס C
- סרטן הלבלב והכבד
- מחלות והפרעות במערכת העצבים
- חולשה כרונית במערכת החיסון
- ועוד מחלות רבות, קלות כקשות.
לא רק טיפול במחלה, ישנה סברה כי צריכת אצה כחולה ירוקה יכולה לשפר את מערך הבריאות
הכולל של הגוף בצורה משמעותית בכדי למנוע מחלות והזדקנות בטרם עת (דרך כמות גבוהה ואיכות מצוינת של אנטי-אוקסידנטים\נוגדי-חמצון)
כיצד פועל מנגנון המניעה של האצה הכחולה-ירוקה?
מבלי להיכנס לפרטים הקטנים, די להבין את העיקרון הפשוט הבא – תבדקו טוב האם המשפט הבא הגיוני לכם:
"כשהגוף שלי מקבל את מלוא הערכים התזונתיים להם הוא זקוק – הגוף שלי בריא וחזק. כשהגוף שלי בריא וחזק, הסיכוי שלי לחלות הולך וקטן."
כמה פשוט, וכמה מדויק – כשהגוף שלכם מקבל מנה גדושה של ערכים תזונתיים, ויותר מזה, חומרים שמגיעים בצורה שמאפשרת ספיגה מקסימאלית ללא בזבוז אנרגיה, כפי שניתן למצוא בספירולינה איכותית, יש לו את היכולתלעשות את מה שהוא מנסה בכל כוחו לעשות גם ככה – לשמור על עצמו בריא וחזק.
אורח החיים המודרני מקשה על רובינו לצרוך כמות ואיכות נאותה של ערכים תזונתיים, ולא פלא שרוב האנשים סובלים מבעיות כרוניות כבר משנות העשרים לחייהם.
קרוב לוודאי שצריכה יומיומית של אצה כחולה ירוקה תעשיר את איכות חייכם, תעזור לגופכם למנוע חולי, ותשמור עליכם בריאים וחיוניים.