0

ספירולינה אבקה

אנשים רבים מתבלבלים בין ספירולינה קפואה לבין ספירולינה באבקה. יש הבדל מאוד גדול בין שני המוצרים הללו ולכן בחרנו אחת ולתמיד לעשות לכם קצת סדר.

יש מגוון של תצורות בהן מזון העל שכבש את העולם ואף הציל ושיפר את איכות החיים של ילדים רעבים באפריקה נמכר.

זה יכול להיות באבקה, זה יכול להיות ספירולינה טריה שרק הקפיאו אותה, זו יכולה להיות ספירולינה ממנה אפשר להכין תה או ספירולינה בקפסולות. 

כדי שתוכלו להבין מדוע גופכם מקבל את מגוון היתרונות של הספירולינה בהתאם לקשת רחבה של גורמים סביבתיים שחלקם בשליטתו של המגדל וחלקם קשורים לטבע כמו למשל טמפרטורה, רמת הקרינה, הרכב הכימי של מי הגידול וכדומה, כדאי לחקור קצת את התהליך שבה מגדלים אותה.

כלומר, התפקיד שלנו כצרכנים הוא לבדוק איך הספירולינה שאנו רוכשים מגודלת, איזה תהליכים היא עוברת לפני שהיא יוצאת להפצה ומה היצרן עושה כדי לשמר את המרכיבים שיש בה. מדוע? משום שהמטרה העיקרית שלשלמה אנו משלבים ספירולינה בתפריט שלנו וזה לא משנה אם מדובר בשייק ספירולינה עם חלב שקדים, סלט בתוספת ספירולינה או ארוחת אסאי עם ספירולינה היא למען הבריאות שלנו. 
 

ספירולינה קפואה


כדי לגדל את הספירולינה אנו מדמים את ההרכב הכימי של אגם הבצ‘אי שם גדלה ספירולינה באופן טבעי.

האגם הוא אזור מעולה לגידול מושלם של האצה, בשל היותו עשיר בסודה ובמינרלים. האגם סטרילי.

הספירולינה הטריה לא עוברת אף תהליך חימום או ייבוש ובכך היא בעצם שומרת על הערכים התזונתיים הגבוהים שלה.

זו הסיבה שבחרנו למכור ספירולינה קפואה. תהליך הייבוש שהספירולינה הקפואה עוברה נעשה בתנאים של מזון נא וכך בעצם אנחנו שומרים על הערכים שלה.
 

ספירולינה באבקה


כדי שהספירולינה תוכל להימכר באבקה, היא עוברת תהליכי ייבוש בתנאי חום קיצוניים. כאשר אנו חושפים את הספירולינה לגורם חום חיצוני זה בעצם פוגע בערכים שבה, כולל בחלבון שנחשב בעצם לאחד המרכיבים הכי חשובים בה. 

ספירולינה באבקה היא ספירולינה שעוברת תהליכי עיבוד. זה בעצם מאוד דומה לכל תהליך ייבוש שמזונות שאנחנו מכירים עוברים. קיים מכשיר המייבש את המזון בתצורה של התזה שפועל בחום מאוד מאוד גובה. 

לסיכום, אם גם אתם רוצים להנות מהיתרונות הרבים של אצת הספירולינה הגדלה ממש כאן בישראל, לשפר את רמות האנרגיה של גופכם, לחזק את השיער והציפורניים, להעניק לעורכם מראה בריא, לאזן את רמות הדם, הכולסטרול והסוכר בגופכם ולהעניק לגופכם את אחד ממזונות העל המובחרים בעולם, אנו ממליצים לכם לצרוך ספירולינה קפואה ולא ספירולינה באבקה.  

כך, תוכלו לספק לגופכם מגוון רחב ועשיר של רכיבים תזונתיים כמו חלבון מלא, אנזימים, ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון ולהנות מהשלמת ההרכב התזונתי החסר לגופכם. 
 
 

 

 
אם הגעתם עד לכאן....

הצטרפו למשפחת לייב ספירולינה - כל העדכונים, חידושים על אורך חיים בריא ומבצעים מיוחדים על ספירולינה ומזונות על אחרים 


הרשמה מהירה:
ספירולינה אבקה
x

#{title}

#{text}

#{price}