מה עדיף - ספירולינה קפואה או או כמוסות ספירולינה?
 

הספירולינה היא אצה מיוחדת בעלת תכונות וערכים תזונתיים מאוד חריגים לטובה ולכן היא מאופיינת בתור סופר פוד, או כמו שנהוג לומר בעברית, מזון על. מחקרים רבים נעשו על הספירולינה ועל התרומה שלה לתהליכים שונים כמו למשל: מניעת עייפות, ירידה במשקל, הפחתת רמת הסוכר והשומן בדם, הורדת לחץ דם ועוד. 

לאצת הספירולינה ערכים תזונתיים נהדרים והיא נחשבת למקור חלבון מלא, דבר שהוא די נדיר בקרב מקור חלבון צמחי. מעבר לכך, יש בה ערכים מאוד גבוהים של ברזל, סידן, ויטמין בי 12, מגנזיום ועוד.

יתרון נוסף של האצה הכה מיוחדת הזו היא העובדה שהיא מתעכלת בקלות ביחס לאצות אחרות היות ואין בה כלל סיבים תזונתיים שהאדם אינו מסוגל לעכל.

את הספירולינה ניתן להשיג באופנים שונים, כאשר המוכרים יותר הם ספירולינה קפואה או כמוסות של אבקת ספירולינה בדומה לויטמינים אחרים.

במידה ונשתמש בכמוסות כל שנצטרך לעשות הוא לבלוע את הכמוסה ביחד עם כוס מים, דבר שמונע מאיתנו להרגיש את הטעם הייחודי של הספירולינה, דבר שלא רבים אוהבים.

במידה ואנו משתמשים באבקת ספירולינה או בספירולינה קפואה עלינו להיות יותר יצירתיים ולהכניס אותה בתור חלק ממנה שתגרום לטעם המלוח שלה להיעלם. 
 

כיצד נשלב ספירולינה במתכונים?
 

ככלל מומלץ לשלב את הספירולינה במתכונים בהם ישנם טעמים אחרים דומיננטיים על מנת שהטעם המלוח שלה יטמיע בתוך מה שהכנו.

במידה ואנו מכינים למשל שייק פירות ניתן להוסיף ספירולינה קפואה או אבקת ספירולינה לתוך השייק כך שהפירות יתנו את הטון של הטעם (כדאי לכם לבדוק: שייק ספירולינה).

כמובן יש לקחת בחשבון שגם תוספת יחסית מועטה של תוסף ספירולינה תשנה את צבעו של המשקה לירוק כמעט לגמרי.

בנוסף, ניתן להוסיף את הספירולינה הקפואה אל תוך צלוחית טחינה אותה אנו מכינים כך שהטעם של הטחינה משתלט כמעט לגמרי על טעמה של האצה. 

כמו כן, ניתן להוסיף כמעט לכל סלט מעט ספירולינה בכדי לתבל אותו מעט אך גם ניתן להשתמש בה בכדורי תמרים או אגוזים אותם אנו מכינים בתור חטיף ואפילו להכין ממנה ממרח ביחד עם מרכיבים נוספים כמו סילאן, טחינה ועוד. 

כיום ניתן לרכוש ספירולינה במגוון רב של דרכים כמו למשל מארזי ספירולינה מיוחדים, כמוסות ספירולינה, כאשר כמובן שניתן למצוא את התוסף בכל רשתות הפארם.

פרט לכך ישנם גם לא מעט מגדלים של המוצר שמוכרים אותו בעיקר בצורה של ספירולינה קפואה.

דרך נוספת בה תוכלו להצטייד בספירולינה היא באמצעות רכישה של התוסף באתרי האינטרנט השונים המציעים רכישה של מוצרי פארם, תוספי תזונה ועוד.

אם אתם רוצים להנות מהערכים התזונתיים המעולים של הספירולינה, מומלץ לצרוך אותה בתצורתה הקפואה, שכן היא לא עוברת שום תהליך מתועש ורכיביה נשמרים כמעט בשלמותם.

בחנות שלנו תוכלו להנות מרכישה פשוטה של ספירולינה קפואה או כמוסות ספירולינה שאינה עברה תהליכים מתועשים של חימום או ייבוש עם ערכים תזונתיים גבוהים שישמרו על הבריאות שלכם, ישפרו את מצב הרוח שלכם ויעניקו לכם אנרגיה מדהימה. 


 

לקריאה נוספת

יתרונות הספירולינה הקפואה על פני כמוסות ואבקות

יתרונות הספירולינה הקפואה על פני כמוסות ואבקות

מהם בעצם יתרונות של ספירולינה? אנשים רבים אינם יודעים זאת, אבל ספירולינה יכולה להוות "סיוע תזונתי" יוצא מן הכלל.

האם מוצרים קפואים מאבדים את היתרונות התזונתיים שלהם בהקפאה?

האם מוצרים קפואים מאבדים את היתרונות התזונתיים שלהם בהקפאה?

בחיפוש אחר תזונה בריאה יותר, אנשים רבים בוחרים מוצרים קפואים שכן זה נוח ומזין. עם זאת, יתכן שאתם שואלים האם אכן המוצרים הקפואים שומרים על כל היתרונות התזונתיים שלהם לאחר הקפאתם?

אם הגעתם עד לכאן....

הצטרפו למשפחת לייב ספירולינה - כל העדכונים, חידושים על אורך חיים בריא ומבצעים מיוחדים על ספירולינה ומזונות על אחרים 


הרשמה מהירה:
ספירולינה קפואה או כמוסות ספירולינה?

ספירולינה קפואה או כמוסות ספירולינה?

x

#{title}

#{text}

#{price}