0

ספירולינה טרייה לספורטאים 

משקל 160גרם, מחולק ל-8 מנות.- 20 גרם למנה.

בכל מנה 4 גרם חלבון- אידאלי לצמחונים וטבעונים.

הספירולינה נשמרת בפריזר למשך שנה וחצי
 

הספירולינה שלנו מאפשרת למלא את המלאים של גופינו ויכולה לתת חלופה טבעית לתוספי התזונה.

מומלץ לקחת כוסית אחת ביום למשך שבוע או שבועיים עד שמורגש שיפור ואז להוריד את המינון לפעמיים שלוש בשבוע תוך כדי מעבר לתזונה בריאה יותר.

מומלץ להשתמש בספירולינה הקפואה בשייק ירוק יחד עם פירות לארוחת בוקר \ כשעתיים לפני אימון כושר\ כ45 דקות אחרי אימון כושר

 


דמיינו רגע,
אתם קמים בבוקר באנרגיות, מתפקדים כל היום מבלי תחושת עייפות ודיכדוך,
מפוקסים יותר, בריאים יותר, חזקים יותר.
הגוף שלכם מקבל את כל המזון שדרוש על מנת לתפקד במיטבו!

  • למה כדאי לקחת לייב ספירולינה לפני ואחרי אימון
    מסייעת בבניית שרירים וחיטוב הגוף
    קנה עכשיו
    מכילה את כל חומצות האמינו - חלבון מלא
    מכילה 60% חלבון
    מחזקת את המערכת החיסונית
    מסייעת בשיקום השריר לאחר אימון
    משפר את רמת הטסטוסטרון הגוף לגברים
    מעלה את האנרגיה בגוף וממריצה לאורך זמן (כן יותר מקפה)
    מיוצרת בתנאי איכות מקסימליים  - הספירולינה האיכותית והטובה ביותר בשוק

100% טבעי וחי

מאושר כאורגני

ללא גלוטן וללא תוספת סוכר

ברשיון משרד הבריאות

ללא טעם וריח חזקים

image alt
במקרים בהם התזונה לקויה לאורך זמן, בתחילת השימוש בספירולינה יכולות להופיע תופאות של ניקוי רעלנים מהגוף(סחרחורת קלה) ופעילות אנזימית ופרוביוטית חיובית בקיבה(עיכול רגיש יותר). תופעות אלא הן סימן לשיפור בבריאות הכללית וחולפות תוך 3 ימים, כדי לעזור לגוף להתנקות חשוב לשתות לפחות 2 ליטר של מים ביום. כדי להקטין תסמינים אלא מומלץ להתחיל מכמות ספירולינה קטנה. בכל מקרה ובמיוחד לחולים בסכרת מסוג 2 שמשתמשים באינסולין, לחולים שיש להם מרשם לחומצה אורית (לשיגדון), לכל בעיה שקשורה לכבד (שמתאמץ כדי לנקות רעלים מהגוף) ובכל מצב בכלל יש להיוועץ ברופא או מומחה אחר.

הספירולינה הקפואה מגיעה באריזה שבה 8 כוסיות שכל אחת מהן מכילה מנת ספירולינה אחת (20 גר') אותה ניתן לצרוך במספר דרכים. מכיוון שאין לה את הטעם הלא נעים שיש לספירולינה מעובדת כדוגמת כמוסות או אבקה, ניתן למרוח אותה בסנדביצ'ים יחד עם פסטו או ממרחים אחרים. ניתן להוסיף אותה לרוטב של הסלט ולהעשיר אותו. ניתן להוסיף את תכולת הכוסית לטחינה גולמית יחד עם הטבלון המתאים כדי להכין טחינה ירוקה.

כשאין זמן ניתן להמיס את תכולת הכוסית במיץ, לערבב ולשתות. בכל מקרה מומלץ לקחת את הספירולינה בבוקר על בטן ריקה לספיגה אופטימלית. הדרך שבה אנו ממליצים לקחת את הספירולינה היא בשייק בשילוב פרי מתוק שמעודד יצור מיצי עיכול התורמים לאיכול הספירולינה ופרי חמוץ שמוסיף ויטמין C שמשפר את הספיגה עוד יותר. מכייון שהספירולינה רוויה בחומרים מזינים כשאוכלים אותה לרוב הגוף מרגיש שובע ומתפנה לנקיון פנימי. לכן חשוב מאוד לשתות לפחות ליטר וחצי של מיים ביום, לפחות בתקופה הראשונית, כדי לאפשר לגוף להיפטר מכל העודפים בקלות ולמנוע עומס מיותר על הגוף. 

בדומה לאבקות המקובלות הספירולינה מכילה כמויות גדולות של חלבון, אך החלבון בספירולינה הוא מרכיב אשר נמצא באופן טבעי בתוך המזון ולכן זמין יותר לגוף - הרכיבים התזונתיים האחרים הנמצאים בספירולינה תומכים בגוף בעת הספיגה של החלבון. ריכוז החלבון נמצא בריכוז גבוהה יותר מאשר מהאבקות. בנוסף לחלבון הספירולינה, היא מכילה אנזימים שדרושים לספיגת החלבונים ושאר הנוטריאנטים בגוף, כך משפרת את יכולת הגוף לבנות מסת שריר. בגלל הצפיפות התזונתית הגבוהה סיבולת הגוף למאמצים ממושכים גדלה והאפקטיביות של הפעילות האירובית עולה.
ספירולינה מגיעה בצורה של אבקה בצבע ירוק כהה עם ניחוח קל, בטבליות וב- כמוסות. צורות אילו צברו פופולריות בבתי המרקחת, בחנויות הטבע וברחבי רשת האינטרנט ולכל צורה יתרונות וחסרונות משלהם. האבקה היא תוצר של תהליך תעשייתי של ייבוש בספרי. בתהליך זה הספירולינה הטרייה מוזרקת מלמעלה לתוך צינור אנכי גבוהה בלחץ דרך דיזה [חור קטן המשמש לריסוס] ונופלת דרך חישוק שמחומם לטמפרטורה גבוהה מאוד לתוך תא קירור. במשך כמה שניות הספירולינה מאבדת את הנוזלים שבה תוך כדי נפילה ונוזלים אילו משתחררים בצורת אדים. היא מקוררת מייד בתא הקירור כדי למזער את עיבוד הערכים התזונתיים [שנאבדים בגלל החימום] למינימום האפשרי. שיטה זו מאוד נוחה כשמדובר בכמויות גדולות של חומר שצריך לעבדו ולייבש ולכן כל היצרנים הגדולים משתמשים בה.
 
לייבוש הספירולינה בשיטה זו ישנם מספר חסרונות. ראשית, הערכים התזונתיים יורדים בצורה משמעותית. אמנם לא כל חומרי ההזנה נפגמים אך ישנו עיבוד מצער של רוב אנזימי העיכול וחלק גדול מהפיגמנטים [נוגדי החמצון] והויטמינים וחומרי ההזנה שהינם מסיסים במים [רובם, ויטמינים מקבוצת בי]. מכיון שהספירולינה הינה מזון מלא ולא תוסף תזונה, "עסקת החבילה התזונתית" נפגמת והאפקטיביות הכללית יורדת. שנית החום הרב גורם לחלבון הצמחי המלא שבספירולינה לעבור דנטורציה [השרשראות הכימיות שלו נשברות]. דבר זה פוגע ביתרונות הבריאותיים הרבים שבספירולינה, אך גרוע מכך תהליך הדנטורציה משנה את הטעם של הספירולינה והופך אותו לדגי ולא נעים. מכיוון שאנו לא רגילים לאכול דברים שאינם טעימים לנו ישנה רטייה צודקת מהטעם, במיוחד אצל ילדים, ולכן חייבים למסך על הטעם ע"י עירבוב האבקה במזונות אחרים. 
 
בכדי לפתור בעיה זו משווקי הספירולינה המציאו את הטבליות והכמוסות. שניהן עשיות מאבקת ספירולינה דחוסה בלחץ יחד עם חומר מגבש. יותר קל לבלוע את הכמוסות והכדורים  מאשר את האבקה מכיוון שהטעם הלא נעים אינו מורגש. אבל, כדי לקבל תוספת תזונתית משמעותית מהכדורים צריך לבלוע כמות גדולה של כ-10 כדורים ביום ואף יותר משום שחלק מהאבקה הוחלף בחומר ששומר על הצורה העגולה של הכמוסהמה שמוריד את הערך התזונתי עוד יותר. 
באריזת ספירולינה קפואה יש 8 כוסיות ז"א שלאדם בוגר אריזה מספיקה לשבוע ויום של שימוש יומיומי, התקופה שאנו ממליצים כדי להתנסות בספירולינה ולחדש את המלאים של הגוף היא שבועיים. למשפחה ממוצעת תקופת "טעינה מחדש" או "חידוש מלאי הגוף" תצריך 6 אריזות. למי שרוצה לקחת ספירולינה לאחר תקופה זו ניתן לקנות 9 יחידות ומעלה בסיטונאות ישירות מהחווה במחירים מוזלים. 
 
x

#{title}

#{text}

#{price}